beskrivelse af elevheste

   beskrivelse af elevheste/ ponyer 

Ib : 

Ib er en lille sød shetlænder. Han er flink at omgåes i stalden.

han giver en god ridetur til nybegyndere og let øvede.

Han er en rigtig lille og fræk pony. Han er bedste venner med

Chili, som han altid har gået sammen med.


 


Chili : 

Chili er en dejlig pony, som er lidt oppe i alderen. Han elsker at nusse på staldgangen  og kan rides af alle . Han er god og erfaren rideskolepony, som er elsket af mange og har hjulpet rigtig mange søde børn med sin tålmodighed. Han finder sig næsten i alt og elsker at blive forkælet med lidt godbidder. Han er rigtig god til de mindre børn.

Max :

Max er en flink dreng og god til de mindre børn, selvom han godt kan være lidt pony fræk. Han er sød i stalden og kan rides af alle . Max elsker at springe! Han er en lille hygge trold, som gerne vil strigles og nusses om. 
Hotshot:

Hotshot er en sød pony. Han er lidt frisk og kan derfor bedst rides af de mere øvede elever. Han er rigtig god stor pony til de ryttere, som gerne vil lære lidt øvelser. Han er meget samarbejdsvillig og giver altid en god tur.  

Pepsi :

Pepsi er en lille frisk hest men super sød. Hun er god til lettere øvede og øvede ryttere. Hun kan også lidt øvelser og elsker at springe. Er lidt en pivskid på tur, men når kammeraterne er med så går det alligevel. Hun er nem at omgås i stalden og elsker at blive striglet og nusset om.
Junker:

Junker er herlig lille fjordhest. Han er frisk og vil gerne have lidt travlt. Han er derfor til de lettere øvede ryttere. Han er en rigtig bulderbasse, som man kun kan elske for hans dejlige humør og sjove påfund. Han er vild med at lege med vandslangen, når Amanda fylder vand op på folden. Han er nem at ride og er rigtig sjov at ride på uden sadel.Happy:

Rideskolens nyeste medlem. Han er den sødeste lille kat. 3 pony. Han kan rides af alle og kan godt lide at blive striglet og nusset. Er lidt fræk ved opsadling men en rigtig lille charmetrold.

   


SPONSORER